V Solkanu, 10 minut peš iz centra Nove Gorice se nahaja hiša katero smo poimenovali Love 2 Solkan v katerem lahko prenoči 12 osebi v 4 nastanitvah. Na razpolago sta 2 apartmaja za 4 osebe in 2 sobi za 2 osebe. Lasten vhod. Nudimo tudi izposoja električnih koles za bližnje oglede.

Zakaj  Solkan (Nova Gorica):

  • Bližina reke Soče z novo kolesarsko stezo ter Solkanskega mostu.
  • Veliko parkirišče ob vstopu v Solkan je izhodišča za pešpoti in obisk bližnjih hribov.
  • Prav tako je izbira Solkana in Nove Gorice pravo izhodišče za obisk znamenitosti v Dolini Soče, Ljubljane, Postojne, Bleda, Pirana ter Benetk. Vse kraje dosežete v dobri uri.
  • Naš kraj je idealen kraj za postanek na vaši poti iz vshoda na zahod ali severa na jug.

Po napornem dnevu si lahko privoščite uporaba žara na vrtu. Nastanitev bo v kratkem omogočila polnjenje električnega avta.

Vsakemu gostu ponudimo informacije, ki jih potrebuje. Goste, ki potujejo brez avta pridem iskat kamorkoli v Novo Gorico. Samo pokličite moj gsm +386 41 954 784.

 

DSCN9685

DSCN9724

 

 

 

 

 

  IMG-5790IMG-5795

Verzi

Boleči spomini minula razočaranja in zavrnitve se pojavijo prav takrat, ko se počutimo varne in sproščene, ko zaupamo partnerju in se zavedamo njegove ljubezni.

kje smo

Apartma LOVE je oddaljen od centra Kobarida 4 km. Do kraja pridete po cesti, ki vodi preko Napoleonovega mostu vzdolž reke Soče. V kraju Ladra zavijete levo proti vasi Smast. Apartma se nahaja na koncu vasi desno, 50 m od glavne ceste.

LOVE apartma Smast
Smast 26b
5222 Kobarid

00 386 41 954 784

The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website.