O apartmaju

Apartma LOVE:

Kraj: Smast, Kobarid, Dolina reke Soče

Tam kjer smaragdna reka Soča pod Napoleonovim mostom zavije mimo zgodovinskega krajahisa spredaj

Kobarid, leži mirna vasica Smast. Na robu vasi, se v obnovljeni hiš nahaja apartma LOVE: kraj, kjer doživite mir in sprostitev po celodnevnih adrenalinskih užitkih, ki jih ponuja dolina reke Soče.
Avtor: Vojko Fon

Vasica Smast. Levo. Kobarid 4 km.

 

Apartma LOVE je primeren kraj počitnikovanja za ljubitelje narave in adrenalina. Je kraj za  sprostitev in pogovor. Prav tako je idealen za večje družine, prijatelje in razne mirne skupinske dejavnosti.

kuhinjaApartma velikosti 45 m2 ima  veliko dnevno sobo s kuhinjo in dve ločeni spalnici - eno z zakonsko posteljo, v drugi pa je pograd z večjo ter manjšo posteljo - ter predsobo in kopalnico s tušem in WC-jem.

Apartma je v pritličju hiše, opremljen je v čudovitem modernem stilu. Sprejme 4+1 osebe, lahko pa uporabite še dodatno ležišče.

Oprema apartmaja:
TV, radio, parkirišče, pralni stroj,  klimatska naprava, zakonska postelja, pograd s francoskim ležiščem in enim dodatnim ležiščem.

tloris

 

Vrt:

prostor s teraso 2

Na prostornem zaprtem vrtu se boste prijetno počutili in se razvajali v krogu prijateljev in partnerja. Na vrtnem kaminu boste lahko spekli vaše priljubljene dobrote in se družili ob veliki mizi. Odločite se lahko, da vse jedi skuhate zunaj.

 

 

Dodatna oprema na vrtu:5 vhod v apartma
parkirni prostor, velika pokrita terasa s kaminom, plinski štedilnik,  topla voda, miza s 6 stoli,
 

 

 

 

kje smo

Apartma LOVE je oddaljen od centra Kobarida 4 km. Do kraja pridete po cesti, ki vodi preko Napoleonovega mostu vzdolž reke Soče. V kraju Ladra zavijete levo proti vasi Smast. Apartma se nahaja na koncu vasi desno, 50 m od glavne ceste.

LOVE apartma Smast
Smast 26b
5222 Kobarid

00 386 41 954 784

The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website.